Afbeelding

Weerwolven van Wakkerdam

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - VOLCAS organiseert op zaterdag 11 november een spectaculaire uitvoering van het spannende spel Weerwolven van Wakkerdam. VOLCAS staat voor Vernieuwen, Organiseren, Leren, Creatief zijn, Avonturen beleven en Samenwerken. VOLCAS is een evenementenorganisatie van jongeren voor iedereen. Het evenement zal van 18.45 tot 23.00 uur plaatsvinden in het scoutinggebouw van Beek en Donk.

Vind jij Weerwolven van Wakkerdam een gaaf spel? Denk jij hier goede strategieën voor te hebben? Vind je het gaaf om dit een hele avond in een sfeervolle setting te spelen? Meld je dan nu aan voor de spectaculaire uitvoering van Weerwolven van Wakkerdam die wordt georganiseerd door jongeren evenementenorganisatie VOLCAS. VOLCAS heeft een eigen versie van dit avontuurlijke spel gemaakt. Door toevoeging van extra spelregels wordt het nóg spannender om mee te doen!

VOLCAS bestaat uit voorzitter Daan Brans (16), Medewerker coördinator Ties Benjamins (16), Facilitair coördinator Sven Gordijn (13) en Letter- en Muntmeester Floor Brans (13). VOLCAS wordt begeleid door twee zeer ervaren volwassenen Tim de Vos-Donkers (44) en Frank Niessen (42). De mensen van VOLCAS willen graag unieke, actieve evenementen organiseren, nieuwe mensen leren kennen, prachtige herinneringen maken en inspiratie opdoen en brengen.

Na het evenement is er ook een mogelijkheid je aan te melden om ook mee te werken aan een volgend VOLCAS evenement. Dat kan een nóg grotere uitvoering van onze versie van Weerwolven van Wakkerdam zijn, maar bijvoorbeeld ook een spooktocht. Aanmelden, vragen of ideeën? Stuur een e-mail naar volcas@outlook.com.