De ravage is enorm, zo is een dag na de brand te zien op deze foto.
De ravage is enorm, zo is een dag na de brand te zien op deze foto. Foto: www.112nieuwsonline.nl

The day after: Enorme ravage na brand in Lieshout

112-berichten 112 berichten

Lieshout - De grote brand die dinsdagavond 9 januari woedde in een pand aan bedrijventerrein De Stater in Lieshout, heeft gezorgd voor een enorme ravage. Zo blijkt uit foto’s die een dag na de brand zijn gemaakt.

De verwoestende brand legde een groot deel van het pand in de as. In het pand zijn meerdere bedrijven gevestigd. De brandweer kon ternauwernood voorkomen dat de brand oversloeg naar een naastgelegen bedrijfspand. Niemand raakte bij de brand gewond. Wel waren er verschillende explosies te horen en te zien, zoals ook op onderstaande indrukwekkende video.


In eerste instantie leek er volgens de politie geen sprake van enig strafbaar feit, maar inmiddels hebben ze informatie gekregen die toch brandstichting doet vermoeden. Woensdag deden ze daarom alsnog ter plaatse onderzoek.

De politie roept iedereen die mogelijk informatie over deze zaak heeft op zich te melden. Elk klein beetje informatie kan helpen. Tippen kan bij de politie Helmond via 0900-8844 of de Opsporingstiplijn 0800-6070. Gegarandeerd anoniem tip je via M, 0800-7000.

112 Vandaag besteedt vanavond in de uitzending (21.30 uur, RTL5)  aandacht aan de brand in Lieshout.

Afbeelding
Afbeelding