Afbeelding
Foto: DJ/OJA

OJA Presents: Pinksteren 2024

zondag 19 mei 2024 14:00 tot maandag 20 mei 2:00

Na aankomende donderdag heb je nog tien dagen om je roes uit te slapen en daarna gaan we er weer tegenaan. Zondag 19 mei is het Pinksteren, daarom hebben wij gezorgd voor twee fantastische bands: Timo & The Stardusters en The Unexpected. 


Timo & The Stardusters spelen toegankelijke indie rock, met invloeden van surf, country/americana en jaren 60/70 muziek. Hierbij kun je denken aan nummers van Neil Young, Wilco en Kurt Vile. Zij staan bekend om het contrast van hun rustige platen en hun live optredens waar hun gitaargeweld voorop staat. Je kunt zeggen dat wanneer deze band op het podium staat er gegarandeerd een lekkere sfeer hangt. 


The Unexpected zijn een seventies Rock and Roll en Sleazy Garage Rock band uit Amsterdam. De vijf bandleden hebben uitgebreid hun sporen verdiend op Nederlands grootste poppodia zoals Paradiso, Melkweg en Tivoli, en hebben gespeeld op diverse festivals in binnen- en buitenland, zoals de Zwarte Cross en Roskilde. The Unexpected staat garant voor een swingende avond gevuld met eigen werk, goed opgebouwde songs, en een eigen geluid, dit alles met de bedoeling het publiek in volledige extase te brengen. 


OJA is zondag 19 mei vanaf 14:00 open, naast de drank die altijd vloeit zal er ook een foodtruck aanwezig zijn, dus honger zal je niet hebben.

Locatie